· 

Nieuw nummer met About Three

Afgelopen week was het prachtig weer. Een goede reden dus om een zomerse video op te nemen. Bij het opnemen van onze korte medley kwamen we echter voor nog wat uitdagingen te staan. 

Het instuderen verliep trouwens zonder problemen. Het wilden een aantal nummers achter elkaar krijgen met het thema 'zon'. Er was alleen zoveel keus, dat we het bij twee nummers hebben gelaten. Anders zou het filmpje wel erg lang worden ;)

 

Met dit mooie weer is het vrij logisch om buiten opnames te maken. Het zorgt alleen wel voor wat extra keuzes. Het zoeken van een geschikte plek was bijvoorbeeld best lastig. We wilden namelijk het liefst in de duinen filmen, helaas was daar veel te veel wind. Na wat andere plekken geprobeerd te hebben, bleek een tuin toch de beste oplossing. 

De volgende uitdaging was om de hitte voor te zijn. We waren op tijd begonnen, zodat het nog niet al te warm was. Helaas kostte het uitzoeken van een plek meer tijd dan we hadden verwacht. Tegen de tijd dat we konden opnemen was het alweer middag. Ondanks de hitte denk ik dat niemand van ons er bezweet uitziet op de video (toch?).

 

In de zomer filmen is leuk, maar hopelijk is het de volgende keer wat koeler en staat er wat minder wind hahah. 

Write a comment

Comments: 0