· 

Bruiloften

Gisteren en eergisteren was de start van mijn bruiloftsseizoen. Vrijdag met About Three en zaterdag met Cover The Cage.

Voor About Three was het extra spannend, omdat het als band onze eerste bruiloft was. We traden op tijdens de ceremonie in de kerk, bijzonder om mee te mogen maken. Elk nummer die we speelden was in overleg met het bruidspaar gemaakt. Op deze manier stond de dienst volledig in het teken van hun eigen keuzes. Vooral het eerste nummer viel hierbij op;  een kort gedeelte uit I'm Ready van Bryan Adams. 


Op zaterdag was de sfeer totaal anders. Daar ging ik met Cover The Cage naar Uithoorn om op het avondfeest te spelen. Het bruidspaar had een prachtige locatie uitgekozen aan de Amstel. Het was een geslaagde avond, iedereen ging helemaal uit zijn dak. We hadden voor deze avond ook een aantal nieuwe nummers ingestudeerd, waaronder YMCA hahah. Prachtig om met het hele publiek dat leuke dansje te doen :) 

 

Hoewel het misschien lijkt alsof spelen op bruiloften normaal is, voelt het steeds als een eerste keer. De ene keer in een kerk, de andere keer op een unieke locatie. Elk optreden nieuwe nummers en nieuwe mensen. Spelen op een bruiloft blijft iets bijzonders!

 

Write a comment

Comments: 0