· 

Unite Festival

Naast mijn bezoek aan Firstlook, trad ik die avond ook op met About Three. Niet in een kerk deze keer, maar op een christelijk festival.

De avond was speciaal bedoeld om jongeren in contact te brengen met het geloof. Dat betekende een andere sfeer, andere muziek en een gepassioneerde spreker. 

 

Het was erg tof om deze avond mee te mogen maken. Er waren veel jonge christelijke mensen samen om een feestje te vieren. Geen kerkbanken deze keer, maar een sfeervol poppodium. Op dat podium mochten wij met About Three een optreden geven. Samen met twee andere bands lieten we de mensen dansen, meezingen en de tekst beleven. Het was mooi om te zien hoe anders een avond geloven kan zijn. Henk Binnendijk versterkte dat gevoel alleen nog maar meer. 

 

Kerken zijn onvervangbaar en zullen in mijn ogen altijd een belangrijke rol spelen. Toch was het ook geweldig om te zien dat er zoveel jongeren naar dit christelijke festival waren gekomen. Fijn dat About Three daar een rol in mocht spelen. Graag zo snel mogelijk nog een keer!

 

Voor About Three is er nog genoeg te doen. De volgende jeugddienst komt er alweer aan. Later meer.

Write a comment

Comments: 0